Behandel & Werkwijze

Mijn behandelwijze en werkwijze is vraaggericht en ik werk dus niet met ‘standaard’ behandelingen en volgordes, maar maak gebruik van een breed scala aan technieken en combineer deze. Ik me richt op jou en op wat jij nodig hebt en vraagt. Een intakegesprek maakt altijd onderdeel uit van de eerste afspraak.

De massage-en mobilisatietechnieken komen uit verschillende invalshoeken en deze worden meestal gecombineerd met lichaamsgerichte coaching, gesprek, advies over bewegen, werkhouding of sport, ademhalings- en ontspanningsoefeningen e.d.  Samen bepalen we welke behandeling op dat moment bij je past.
Om een beeld te geven van de ontspannende of therapeutische massagetechnieken en beoogde doelen hiervan zie behandelvormen.

Intake
Een intake maakt altijd deel uit van de eerste afspraak.
De eerste afspraak is altijd 60 minuten incl. dat bijbehorende tarief en de 10 minuten extra tijd zijn voor jou kosteloos.
Tijdens de intake stel ik inventariserende vragen om jouw vraag, behoefte of doel goed in kaart te brengen. We stippelen samen uit welke behandeling/begeleiding en de duur daarvan het beste bij je past. Voor mensen die meerdere behandelingen nodig hebben en een traject van behandelingen wil starten zijn er kortingsabonnementen (korting op het ‘losse’ tarief). De vervolgbehandelingen kunnen dus wel kortdurender zijn of worden. Kies je voor een traject-kaart van 60-minuten behandelingen dan kunnen we de intake als eerste afspraak van je kaart afvinken en betaal je dus ook al het kortingtarief.

Doeken, badlakens of dekbedovertrek mee a.u.b.
A.u.b. 2 schone badlakens/doeken of dekbedovertrekken meebrengen indien een behandeling/massage-afspraak. Voor coaching is dat niet nodig.
Dit is een van de maatregelen m.b.t. verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.