Behandel & Werkwijze

Mijn behandelwijze en werkwijze is vraaggericht en ik werk dus niet met ‘standaard’ behandelingen en volgordes, maar maak gebruik van een breed scala aan technieken en combineer deze. Ik me richt op jou en op wat jij nodig hebt en vraagt. Een intakegesprek maakt altijd onderdeel uit van de eerste afspraak.

De massage-en mobilisatietechnieken komen uit verschillende invalshoeken en deze worden meestal gecombineerd met lichaamsgerichte coaching, gesprek, advies over bewegen, werkhouding of sport, ademhalings- en ontspanningsoefeningen e.d.  Samen bepalen we welke behandeling op dat moment bij je past.
Om een beeld te geven van de ontspannende of therapeutische massagetechnieken en beoogde doelen hiervan zie behandelvormen.

Intake
De eerste afspraak maken we nadat we persoonlijk contact hebben gehad. Een intake maakt deel uit van deze eerste afspraak. Ik trek daar ongeveer 10 a 15 minuten voor uit, mede afhankelijk van jouw vraag.
Tijdens de intake stel ik inventariserende vragen om jouw vraag, behoefte of doel goed in kaart te brengen. We stippelen samen uit welke behandeling/begeleiding en de duur daarvan het beste bij je past. Voor mensen die meerdere behandelingen nodig hebben en een traject van behandelingen wil starten zijn er kortingsabonnementen (korting op het ‘losse’ tarief).

Hygiëne & het milieu
Ik wil je vragen of je 2 badlakens/doeken zelf wil meebrengen. Reden? I.v.m. hygiëne gaan alle gebruikte handdoeken na 1 behandeling/persoon in de was. Ik wil graag het milieu en m.i. onnodige kosten besparen. Uiteraard heb ik badlakens e.d. en deze kun je alsnog gebruiken als je het vergeet, geen probleem en gewoon kosteloos.

Wanneer je niet welkom bent
Mijn praktijk is een therapeutische/paramedische massage -en coachingpraktijk. Mensen die uit zijn op erotische massage zijn niet welkom.
Tot mijn spijt en ergernis moet ik een bericht als hierboven vermelden, aangezien er mensen zijn die massage verbinden aan erotiek en ik zo nu en dan telefonisch wordt lastig gevallen met deze vraag. Zo kan ik deze mensen wijzen op deze huisregel.