Buiten-coaching

Stress, overspannen, burn-out, sensitief, overprikkeld, dip?

Geniet en laad op, voel, kijk, luister en kom tot rust… 

Voor stilte-en rustzoekers, bij stress, overspanning en burn-out, dip of (snelle) overprikkeling.
Individuele coaching-wandelingen in de buurt van Rijswijk ZH, bijvoorbeeld een mooi bos of park in de buurt of langs de Vliet of misschien doet het strand je goed!?

Soms kan stress zich zo opbouwen dat je even pas op de plaats moet maken.
Bij overspanning, burn-out, (hoog)sensitiviteit en de neiging teveel hooi op je vork te nemen, is het belangrijk je tijd te nemen, in rust, herstellen…
Misschien heb je ook wel andere vragen: ‘hoe is het toch zover gekomen’, ‘hoe moet dat nou verder’, ‘moet ik dit werk wel blijven doen’ of ‘moet ik het roer drastisch omgooien’….

Batterij opladen

Eerst jij: zorgen dat je batterij niet nog meer leegloopt en dingen doen die voor jou kunnen zorgen dat je batterij misschien weer een beetje oplaadt. Ook veel gegeven adviezen bij spanningsklachten en oververmoeidheid: “Ga naar buiten, de natuur in, kom in beweging”.
De stap nemen ook echt te gaan misschien erg groot, misschien i.v.m. energie tekort, jezelf niet kunnen motiveren, niet goed in je vel zitten, angst of vind je het vervelend om alleen te gaan? Zullen we samen gaan?

Individuele begeleiding

Voor individuele begeleiding is er mogelijkheid tot het maken van een afspraak in de praktijk of dus ook samen buiten. Samen buiten lopen voelt misschien beter dan in je eentje. Samen met mij lopen i.p.v. met bv. een vriendin of familie geeft je wellicht een gevoel meer of andere (zaken) te kunnen delen/bespreken.  Ik bied je een luisterend oor, kan met je sparren, je op weg helpen met een (stapjes)plan voor jezelf om bv. je stress te gaan verlagen of tips om je lekkerder in je vel te gaan voelen.
We hebben tijd en ruimte echt op jouw individuele vragen in te gaan, bijvoorbeeld bij vragen omtrent werk(hervatting), hoe jij jouw batterij weer kunt opladen en ik kan je ontspanningstechnieken laten ervaren/leren die je daarna zelf kunt toepassen in je dagelijks leven.

Lees over mijn achtergrond en ervaringen met coaching, begeleiding en ervaringsdeskundigheid op het tabblad Priscilla Jansen

Tarief

Het tarief is hetzelfde als binnen in mijn praktijk. Je kunt net als voor de massages, behandelingen of coaching in de praktijk kiezen voor een 3-of 5-kaart. Of maak een combi.. Dan spreken we bv. afwisselend binnen en buiten af of laten we het van het weer en jouw behoefte op dat moment afhangen of we binnen of buiten afspreken.