Buiten-coaching

Individuele coaching & begeleiding in de buitenlucht

Geniet en laad op, voel, kijk, luister en kom tot rust… 

Voor stilte-en rustzoekers, bij stress, overspanning en burn-out, dip of neerslachtigheid, overprikkeld voelen etc.
Individuele coaching-wandelingen in de buurt van Rijswijk ZH, bijvoorbeeld een mooi bos of park in de buurt of langs de Vliet of misschien doet het strand je goed!?

 

Batterij opladen

“Ga naar buiten, de natuur in, kom in beweging” is ongeveer het meest gegeven advies bij stress. Het is belangrijk om je batterij niet verder leeg te laten lopen én om weer nieuwe energie op te doen (als je daaraan toe bent).
De stap nemen om in je eentje naar buiten te gaan is misschien groot i.v.m. energie tekort, jezelf niet kunnen motiveren, niet goed in je vel zitten, angst of vind je het vervelend om alleen te gaan? Zullen we samen gaan?

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding kan in de praktijk of dus ook buiten. Samen met mij lopen i.p.v. met bv. een vriendin of familie geeft je wellicht een gevoel meer of andere (zaken) te kunnen delen/bespreken.
Ik bied je een luisterend oor, kan met je sparren, je op weg helpen met een plan voor jezelf om bv. je stress te gaan verlagen of tips om je lekkerder in je vel te gaan voelen.
We hebben tijd en ruimte echt op jouw individuele vragen in te gaan. Dit kan bv. gaan om vragen omtrent werk(hervatting), hoe jij jouw batterij weer kunt opladen en ik kan je ontspanningstechnieken laten ervaren/leren die je daarna zelf kunt toepassen in je dagelijks leven.

Lees over mijn achtergrond en ervaringen met coaching, begeleiding en ervaringsdeskundigheid op het tabblad Priscilla Jansen

Tarief

Het tarief voor buiten-coaching in de buurt van mijn praktijk-locatie is hetzelfde als de tarieven binnen in de praktijkruimte.
Je kunt net als voor de massages, behandelingen of coaching binnen in de praktijk kiezen voor een 3-of 5-kaart.
Een combinatie kan ook: afhankelijk van bijvoorbeeld de weersomstandigheden of jouw behoefte die dag, spreken we binnen of buiten af.