Over de praktijk

Sinds 1 oktober ben ik met mijn praktijk naar een andere praktijkruimte verhuisd, namelijk in Bedrijfsverzamelgebouw de Compagnie.
Praktijk-adres:
Geestbrugkade 35
2281 CX Rijswijk

Grenzend aan de wijken Leeuwendaal en Cromvliet, net over de grens met Voorburg en nog steeds in Oud Rijswijk.

Ook vanuit Den Haag, Delft en Westland goed bereikbaar met de auto (afrit Rijswijk Centrum) of fiets.
Bushalte 23 halte Geestbrug is op een paar minuten loopafstand en tramhaltes 1 en 15 liggen op zo’n 6 minuten lopen afstand.

Mijn voormalige locatie is in Yogastudio Rijswijk op de Geestbrugweg 38.

Ik ben geregistreerd en erkend WKKGZ-therapeut (incl. erkend diploma HBO Medische Basiskennis)

De Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ), wat is het?

De Wkkgz verplicht zorgaanbieders – dat zijn zorginstellingen en solistisch werkende zorgverleners – hun eigen kwaliteit te bewaken, te beheersen en te verbeteren. De Wkkgz heeft als belangrijkste doel het vergroten van de kwaliteit van de zorg door meer openheid en door te leren van klachten. De wet waarborgt dat cliënten kunnen vertrouwen op goede zorg en een goede, snelle en laagdrempelige afhandeling van klachten en geschillen. Bijna alle vormen van zorg vallen onder de nieuwe wet. De Wkkgz omvat daardoor zowel de reguliere zorg als bijvoorbeeld cosmetische behandelingen of alternatieve zorg. Daarmee is deze groep van ruim 40.000 zorgaanbieders voor het eerst onder een wettelijk kwaliteits- en klachtenregime gebracht.

Ik ben via Klachtenportaal Zorg aangesloten bij een onafhankelijke klachtencommissie en een onafhankelijke geschillencommissie. Mocht je een klacht hebben over mijn wijze van zorg verlenen, dan is er een wettelijke procedure. Binnenkort op deze website de ‘spelregels’ omtrent deze klachtenregeling. Meer info kun je hierover vinden op http://www.klachtenportaalzorg.nl

Lid van Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage-en Sportverzorgingsbranche (BMS)

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nr.: 52515044