Over de praktijk

De praktijk is gevestigd in een fijne praktijkruimte binnen Yogastudio Rijswijk, centrum voor gezondheid en welzijn, op de locatie Geestbrugweg 38 te Rijswijk (ZH). Wij werken samen in een heerlijk rustige en rustgevende locatie, voel je welkom!
Deze locatie ligt in het oude centrum van Rijswijk, heel centraal gelegen, aan de rand van Voorburg, Delft en Den Haag. Makkelijk bereikbaar met de auto (afrit Rijswijk Centrum) of fiets en de tramhaltes van lijn 1 en 15 en bushalte 23 op een paar minuten loopafstand.

Ik ben geregistreerd en erkend WKKGZ-therapeut (incl. erkend diploma HBO Medische Basiskennis)

De Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ), wat is het?

De Wkkgz verplicht zorgaanbieders – dat zijn zorginstellingen en solistisch werkende zorgverleners – hun eigen kwaliteit te bewaken, te beheersen en te verbeteren. De Wkkgz heeft als belangrijkste doel het vergroten van de kwaliteit van de zorg door meer openheid en door te leren van klachten. De wet waarborgt dat cliënten kunnen vertrouwen op goede zorg en een goede, snelle en laagdrempelige afhandeling van klachten en geschillen. Bijna alle vormen van zorg vallen onder de nieuwe wet. De Wkkgz omvat daardoor zowel de reguliere zorg als bijvoorbeeld cosmetische behandelingen of alternatieve zorg. Daarmee is deze groep van ruim 40.000 zorgaanbieders voor het eerst onder een wettelijk kwaliteits- en klachtenregime gebracht.

Ik ben via Klachtenportaal Zorg aangesloten bij een onafhankelijke klachtencommissie en een onafhankelijke geschillencommissie. Mocht je een klacht hebben over mijn wijze van zorg verlenen, dan is er een wettelijke procedure. Binnenkort op deze website de ‘spelregels’ omtrent deze klachtenregeling. Meer info kun je hierover vinden op http://www.klachtenportaalzorg.nl

Lid van Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage-en Sportverzorgingsbranche (BMS)

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nr.: 52515044