Over de praktijk

Adres

Priscilla Jansen
Praktijk voor Massagetherapie Coaching Training
Geestbrugkade 35
2281 CX Rijswijk
06 282 589 42
info@priscillajansen.nl

Openingstijden:
De praktijk is, op afspraak, maandag t/m vrijdag geopend tussen 8.45 en 18.15 uur.
De praktijk is in de zomervakantie gesloten van woensdag 24 juli t/m woensdag 14 augustus 2024

Ligging & Bereikbaarheid:
Praktijk voor Massagetherapie Coaching en Training is gelegen in Oud Rijswijk & Leeuwendaal en nabij Cromvliet te Rijswijk.
De praktijk bevindt zich net op de grens met Voorburg en Den Haag, dichtbij de Binckhorst.
Vanuit Ypenburg en Nootdorp, Den Haag, Delft en Westland goed bereikbaar met de auto of fiets of het OV.
Openbaar Vervoer:
Bus 23 halte Geestbrug: 2 minuten loopafstand
Tram 1 en 15 halte Herenstraat: halte bevindt zich op +/- 6 minuten loopafstand.
Auto kan je tot 18.00 uur gratis parkeren op de parkeerplaatsen voor & naast de locatie Geestbrugkade 35 of in de omliggende straten in de wijk Leeuwendaal.
Ook is er een grote parkeerplaats voor onze bezoekers aan de achterkant van de locatie. Je komt hier via de Frederiklaan Rijswijk.

Jouw (eerste) bezoek en verzoek
Mijn praktijk bevindt zich op de begane grond  in een bedrijfsverzamelgebouw. Mijn bel-code is #24 en dan het BEL-knopje.
Ik kan pas 1 a 2 minuten voor onze afgesproken tijd de deur open doen.
Mijn verzoek is om dus net voor afgesproken tijd aan te bellen.
Mocht je eerder naar binnen kunnen omdat de buitendeur automatisch open staat / gaat, graag plaats te nemen in de wachtruimte/hal.
Ook als je op de tijd aanwezig bent, graag wachten in de wachtruimte (aub niet de gang inlopen of bij de glazen tussendeur gaan staan); ik kom eraan om je op te halen.

De Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ), wat is het?
Ik ben geregistreerd en erkend WKKGZ-therapeut (incl. erkend diploma HBO Medische Basiskennis).

De Wkkgz verplicht zorgaanbieders – dat zijn zorginstellingen en solistisch werkende zorgverleners – hun eigen kwaliteit te bewaken, te beheersen en te verbeteren. De Wkkgz heeft als belangrijkste doel het vergroten van de kwaliteit van de zorg door meer openheid en door te leren van klachten. De wet waarborgt dat cliënten kunnen vertrouwen op goede zorg en een goede, snelle en laagdrempelige afhandeling van klachten en geschillen. Bijna alle vormen van zorg vallen onder de nieuwe wet. De Wkkgz omvat daardoor zowel de reguliere zorg als bijvoorbeeld cosmetische behandelingen of alternatieve zorg. Daarmee is deze groep van ruim 40.000 zorgaanbieders voor het eerst onder een wettelijk kwaliteits- en klachtenregime gebracht.

Ik ben via Klachtenportaal Zorg aangesloten bij een onafhankelijke klachtencommissie en een onafhankelijke geschillencommissie. Natuurlijk zou ik heel graag eerst met jou zelf bespreken als er iets aan de hand is.
Mocht je een klacht hebben over mijn wijze van zorg verlenen, dan is er een wettelijke procedure. Meer info kun je hierover vinden op http://www.klachtenportaalzorg.nl