Ervaringen

Mijn partner en ik hebben een duo-massage workshop gevolgd bij Priscilla. Beiden wilden we meer leren over de technieken van massage (de ‘kneepjes’ van het vak).
Vooraf was mijn partner bang dat het enigszins ongemakkelijk zou zijn, maar dat was er bij binnenkomst meteen vanaf doordat Priscilla een relaxte sfeer weet te creëren waarin ze iedereen op hun gemak stelt.

Priscilla heeft ons met haar workshop een ontspannen en gezellige ochtend bezorgd waarin we meer hebben geleerd over anatomie en massage technieken. Nog belangrijker is dat we ervaren hebben hoe belangrijk het is om met gevoel te masseren en hoe de gemoedstoestand van de masseur meespeelt in de massage. Ook hebben we (voor het eerst eigenlijk) ervaren dat het niet alleen fijn is om gemasseerd te worden maar dat het ook erg ontspannen en leuk kan zijn om een massage te geven. Al met al een super workshop dus: echt een aanrader!

Ik ging naar de praktijk van Priscilla omdat ik pijn en spanning had voornamelijk in mijn rug en ellebogen en niet wist waardoor dat kwam en wat ik er aan kon doen.
Priscilla heeft me tijdens de eerste behandelingen bevraagd en ze onderzoekt en werkt doelgericht. Ik ben me bewust geworden dat mijn (zit)houding tijdens mijn werk invloed heeft op mijn klachten. Gaandeweg zijn mijn elleboogklachten gereduceerd en kan ik weer beter mijn sport beoefenen en weet ik nu wat ik er zelf aan kan doen dat de klachten niet meer zo oplopen/toenemen.

Ik voel me bij jou in goede handen! Ik vind het fijn dat je voor iedere massage even bespreekt wat er speelt. Je gaat écht op mijn behoeftes in.

Al een aantal maanden kom ik bij Priscilla. I.v.m. flink gespannen spieren vooral bij mijn schouders en nek. De eerste weken ben ik intensief langs geweest en het werkt!! Ik kan nu steeds wat langer weg blijven, en mijn spieren blijven steeds langer minder pijnlijk. Een echte aanrader dus voor wie aanhoudende klachten heeft ten gevolge van bijvoorbeeld zwaar lichamelijk werk.

Gisteren mocht ik voor het eerst genieten van een haptische massage. Wat een geweldige ervaring was dat.  Het voelde als een hele diepe ontspanning wat ik nog nooit eerder zo heb meegemaakt. Heerlijk! Zeker een aanrader.

Door een combinatie van oefeningen en de 2-wekelijkse massage van Priscilla kan ik nu weer fanatiek tennissen. Kenmerkend voor Priscilla: goede sfeer, luisterend oor, speelt in op klachten en wensen, neemt de tijd en verstaat haar veelzijdige vak!