Tarieven & Voorwaarden

Prijswijzigingen voorbehouden.

1x los 3-kaart 5-kaart
30 minuten* 34 euro 32 euro x 3 = 96 euro 30 euro x 5 = 150 euro
45 minuten 50 euro 48 euro x 3 = 144 euro 46 euro x 5 = 230 euro
60 minuten 65 euro 63 euro x 3 = 189 euro 61 euro x 5 = 305 euro
75 minuten 80 euro 78 euro x 3 = 234 euro 76 euro x 5 = 380 euro

* de 30 minuten durende behandelingen zijn alleen mogelijk voor stoelmassage

Tijd & tijdsduur behandelingen

Bovenstaande tijdsduren omvatten de totale consult-duur: dit betekent dat (voor-en na) gesprek, de behandeling/massage op stoel of tafel, ontspanningstechnieken, coaching en uitleg, advies & oefeningen binnen deze tijdsduur vallen.
Een uitzondering hierop is de eerste afspraak, die ik beschouw als ‘intake’. Ongeveer 10 minuten besteden we aan kennismaken en deze tijd is kosteloos.
Ik wil je verzoeken niet eerder dan 5 minuten voor onze afgesproken tijd aanwezig te zijn. Ik wil graag voorgaande cliënten (en dus ook jou) & mezelf de ruimte en tijd geven rustig af te ronden of even te pauzeren.

Kortingsabonnement

Binnen de praktijk zijn 2 kortingsabonnementen verkrijgbaar.
Als je na de 1e behandeling besluit zo’n kaart te nemen, kan je evt. deze eerste intake-afspraak als 1e van deze kaart af laten strepen en dus gelijk al gebruik maken van het kortingstarief.
Onderstaande voorwaarden van toepassing.

Voorwaarden kortingsabonnementen:

 • De Kortingsabonnementen dienen in 1 keer betaald te worden, uiterlijk op de datum van de eerste behandeling van deze kaart. Indien je tijdens de eerste afspraak besluit zo’n kortingskaart aan te schaffen, dus A.U.B. diezelfde dag het totaalbedrag overmaken/betalen.
 • ‘De datum van aanschaf’ staat gelijk aan de 1e behandeling op jouw kaart en is dus de uiterlijke betaaldatum van de kaart.
 • Het kortingsabonnement “3x” is 3 maanden na datum aanschaf geldig
 • Het kortingsabonnement “5x” is 5 maanden na datum aanschaf geldig
 • Je draagt zelf verantwoordelijkheid de 3 of 5 behandelingen te laten plaatsvinden binnen de geldende termijn
 • Behandelingen die na de vervaldatum nog open staan komen te vervallen
 • Restitutie van het totaalbedrag of in delen is niet mogelijk
 • De kaart of losse afspraken op deze kaart zijn overdraagbaar aan anderen, echter na overleg met mij
 • Bij niet tijdig annuleren van de afspraak of bij het niet verschijnen op een afspraak, wordt de gereserveerde afspraak afgevinkt als ‘geweest’ op jouw kaart (zie hieronder de annuleringsvoorwaarden).
 • Deze kortingsabonnementen gelden niet voor bedrijven/instellingen (die een medewerker een traject aanbieden bv.)

Annuleringsvoorwaarden:

 • Gemaakte afspraken kun je kosteloos annuleren indien je 24 uur of langer voordat de afspraak plaats zou vinden annuleert. Niet afgezegde of te laat geannuleerde afspraken worden voor het volledige bedrag dat voor de behandeling staat in rekening gebracht (of indien je een 3 -of 5-kaart hebt, afgestreept op jouw kaart)
 • Als je bij niet tijdig annuleren zelf kunt zorgen dat iemand voor jou in de plaats kan gaan, is dat mogelijk, na overleg met mij.
 • Bovenstaande annuleringsvoorwaarden gelden ook voor mensen die een cadeaubon of een Kortingsabonnement (3-of 5-kaart) hebben. De cadeaubon is besteed indien niet tijdig geannuleerd en niet meer geldig. In het geval van een afspraak van een kortingsabonnement, wordt de afspraak als voldaan op de kaart afgevinkt, als je niet tijdig hebt kunnen afmelden voor de afspraak.
 • v.w.b. de groepsworkshops: uiterlijk 4 kalenderdagen vóór deze workshop plaatsvindt kan je de workshop/cursus kosteloos annuleren. Bij niet of te laat geannuleerde workshops wordt er geen restitutie gegeven. Je mag wel andere mensen naar deze workshop laten gaan, mocht je zelf verhinderd zijn.

Betalingsvoorwaarden:

 • Afspraken dienen altijd dezelfde dag als de behandeling plaatsvindt te zijn/worden betaald.
 • Voor de Kortingsabonnementen 3x of 5x dient het totaalbedrag hiervan te zijn overgemaakt op de dag van de 1e behandeling van dit abonnement.
 • Individuele & duo- workshops dienen altijd dezelfde dag als de workshop plaatsvindt te zijn/worden betaald.
 • De groepsworkshops, bv. nek-schouderklachten, dienen 4 kalenderdagen van tevoren te zijn betaald.

Betalingswijzen:

 • Er is helaas geen pin-apparaat aanwezig in de praktijk, dus pinnen is niet mogelijk.
 • D.m.v. een betaalverzoek dat ik je voor of na de behandeling kan versturen per Wats-app of E-mail. Tevens ontvang je een nota waarop onderstaand IBAN en een verwijzing staat naar deze betalingsvoorwaarden en de annuleringsvoorwaarden.
 • Je kunt het bedrag ook zelf uiterlijk op dezelfde dag overmaken op IBAN: NL61 KNAB 0258 04 2281 t.n.v. Priscilla Jansen Massagetherapie.
 • Contant betalen kan ook, dan a.u.b. gepast betalen i.v.m. geen/weinig wisselgeld. Er is een pin-apparaat op de Herenstraat.

Vergoedingen:

Ik heb (bewust) geen contract-afspraken met zorgverzekeraars, omdat ik vrij wil zijn en blijven in mijn keuzes en manier van bedrijfsvoering, bijscholingen, etc. Dit betekent dat de massages, coaching en behandelingen bij mijn praktijk niet kunnen worden vergoed (ook niet onder “alternatieve/complementaire zorg”).

Bij enkele mensen, bv. (semi-) prof-sporters, zijn er zorgverzekeraars die sportmassage of triggerpointbehandeling voor een klein deel vergoeden, indien een speciale aanvullende zorgverzekering is afgesloten. Check daarvoor je verzekeringsvoorwaarden.

Ook heb ik ervaring met werkgevers die een kort traject t.b.v. stressreductie voor medewerkers inkochten of die deels meebetaalden voor een van hun medewerkers in het kader van coaching & behandeling i.v.m. voorkomen of verkorten van ziekteverzuim.

Sommige ZZP-ers geven de kosten van de behandeling, coaching, workshop of cursus op als zakelijke kosten, bedenk en kijk zelf of overleg bv. met je belastingadviseur of dat bij jou ook kan.