Training

Graag breng ik op jou de mooie aspecten van het geven van massage, respectvolle aanraking, aandacht en contact maken over!

Trainingen, workshops en cursussen voor individuen, binnen zorginstellingen, voor zorgprofessionals én voor mensen die al kunnen masseren. Altijd op maat afgestemd lesmateriaal, privé-lessen, kleine groepjes of in een grotere groep te volgen, offerte op maat.

Waarom zou je een workshop of cursus massage volgen?

  • Partner/familie/vrienden: leren hoe je je kind prettig kan masseren om bv. lekkerder te slapen en/of minder angstig te zijn, samen met je partner om elkaars (spier)spanning te kunnen verhelpen of vriendinnen/zussen/moeder-dochter die iets leuks willen doen samen!
  • Voor jezelf; stressreductie, leren kleine pijntjes, knopen in je spieren of spierspanning en bv. hoofdpijnklachten bij jezelf op te lossen, zie Workshop Nek-Schouder-Hoofdpijnklachten
  • Mantelzorgers & zorgmedewerkers: respectvolle aandacht door middel van aanraking doet goed en versterkt de verbinding. Leer ontspannende korte massages geven zonder gebruik te hoeven maken van een massagetafel. Geef massages aan iemand voor wie je zorgt, denk bv. aan senioren met dementie/Alzheimer, mensen die last hebben van depressie/stemmingswisselingen, stress en angst of mensen met een lichamelijke beperking.
  • Sporters: leer de basis-kneepjes sportmassage, bv. omdat je iemand wilt kunnen masseren (bij spierkramp) voor, tijdens of na een wedstrijd
  • Binnen uw zorginstelling: medewerkers leren een respectvolle aanraking/korte (bv. hand)massage te kunnen geven aan bewoners/cliënten/patiënten? Neem contact op voor een offerte op maat om uw medewerkers daarin te trainen.