Massagetherapie

Individuele behandeling op maat

De praktijk biedt een combinatie van massagetechnieken, ontspanningstechnieken en mobiliserende methoden vanuit diverse invalshoeken. Het belangrijkste is dat er een ideale mix van deze methoden op jouw behoefte, klacht of vraag ‘op maat’ worden afgestemd.

Massage(therapie) wordt meestal in combinatie met (lichaamsgerichte) coaching en begeleiding gegeven en ik streef naar een persoonlijke, vraaggerichte én oplossingsgerichte benadering.

Sportmassage, triggerpoint-therapie, deep-tissuetechnieken en klassieke massage richten zich op spieren, bindweefsel, spierknopen, kortom op de meer fysieke benadering van klachten.

Ontspanningsmassage zowel vanuit oosterse als westerse zienswijze, massage speciaal voor zwangeren en voor mensen met chronische klachten of fysieke beperking zijn doorgaans milder qua stevigheid en vooral effectief om zowel fysiek als mentaal te kunnen ontspannen.

Verdiepende massage(therapie), haptonomische massage en mijn speciale ‘stress-reductie-behandeling’ zijn rustig, richten zich op bewustwording, op meer uit je hoofd gaan en meer je lijf gaan voelen.

Het effect hiervan is dat je stress en spierspanning beter kunt loslaten, je lijf zich in je dagelijks leven niet meer zo ‘schrap’ hoeft te zetten en zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel gaat zitten. Je leert ook ontspanningstechnieken en bewust te ‘voelen’.